Voor al uw metselwerken en aanbouwen moet u zijn bij Metselbedrijf Harmsen.
Home » Over ons

Over ons

Als gediplomeerd all-round metselaar heeft Wesley Harmsen ruime ervaring opgedaan in de woningbouw en in de particuliere sector. Na diverse jaren bij een bouwbedrijf te hebben gewerkt, besloot hij enige tijd geleden om zelfstandig te gaan werken. Met zijn inzicht en passie voor het vak weet hij probleemloos de wensen van de klant te vertalen naar een schitterend eindresultaat. Hierbij houdt het niet op bij enkel metselwerk; de complete bouw- of verbouwklus wordt door Metselbedrijf Harmsen vakkundig aangenomen.

Ook bij ons staat de klant centraal. Of het nu gaat om een grootschalig project of een kleine klus; met Metselbedrijf Harmsen neemt u een vertrouwde partner in de arm. Of het nu gaat om een tuinmuurtje, een schuur, berging of een complete aanbouw; bij Metselbedrijf Harmsen bent u aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee en helpen zo uw wensen in vervulling te laten gaan.

U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.

Wilt u nader kennismaken met ons bedrijf, of een offerte aanvragen, aarzel dan niet om telefonisch, per e-mail,  of brief contact met ons op te nemen. Wij zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.